tisdag 28 september 2010

Fastnat mössträsket

Denna gången är det Level2-mössan av Stickfrossa. Jag stickar den i Heavens Hand i en mossgrön färg. Mönstret är verkligen superenkelt.. perfekt framför TVn eller om man bara vill göra några varv utan att behöva tänka..

tisdag 21 september 2010

Oj, vad hände där liksom...

Vips så blev det 21 dagars frånvaro från bloggen.. Men det har faktiskt saknats både lust, tid och inspiration. Jag har lite titt som tätt kollat i mitt garn- och stickförråd, men det är alltid något som saknas. Antingen saknar jag stickor eller har jag inget garn som passar eller inspirerar mig.

Men i väntan på mitt nästa projekt har jag i alla fall virkat två mössor. Jag har gjort dom utifrån mönstret till OS-mössan, som ni hittar här. Otroligt enkelt mönster, men att virka är faktiskt himlans kul :) Sen fick det bli lite blommor på för att liva upp dom lite. Jag har virkat mössorna i Eskimo och med virknål 7. Den virkade blomman kommer härifrån och där använde jag virknål 6.


När jag började sticka förra hösten så kändes ju halsdukar lite sådär lagom "avancerat", så dessa två hittade jag i byrålådan nu när jag skulle fota. Den vita är mosstickad i Polaris och den rödgröna är gjord av Point5.