onsdag 26 maj 2010

Liten stickar

Medan jag stickar på med mina sockor och allt det där andra som inte riktigt vill bli färdigt, så tänkte jag visa en bild på min minsta pojk. Han blev också lite nyfiken för ett tag sedan på det där med stickning... Så ett par stickor i storlek 10 och lite Eskimo, sen var han i full gång, varv efter varv med räta maskor.. Resultatet blev en liten grön provlapp, ca 15 maskor bred och 10 cm hög.. Men om han tyckte det var så roligt att han vill ta upp det igen, vet jag inte riktigt, vi får se om det blir något mer framöver. Kul i alla fall att han ville prova och visst ser han koncentrerad ut...

3 kommentarer:

 1. Vad roligt att även yngre intresserar sig för hantverk :-)

  Tack för din kommentar på min blogg! :-) Jag använde ullgarn som passade till virknål 4 mm, skulle tro att det är sportgarns-tjockleken, typ raggsocksgarn,kanske lite tunnare. Mina blev fotstorlek ca 38/39.

  SvaraRadera
 2. Tack.. Får hem och leta och se vad jag har som kan passa, de var himlans söta i alla fall... Jag är ju lite nybörjare på det mesta med stickning och virkning och mormorsrutor är inget jag gjort innan. Kanske dessa kan vara de första :)

  SvaraRadera
 3. en sån gullig stickarplutt..:-)

  SvaraRadera