fredag 2 juli 2010

Ingen stickning - Inga inlägg

Hmmm.. ja, det har varit dåligt med stickning under den senaste veckan och därmed inga inlägg. Jag istället sysselsatt mig med att jobba för fullt och sen gå en tenniskurs på kvällarna, en timme varje kväll i två veckor. Det har tyvärr lett till att jag fått en ond inflammerad handled. Men det har det faktiskt varit värt, såååå otroligt kul med tennis. Och jag har varit helt slut när jag kommit hem på kvällarna så jag har inte ens orkat att plocka upp sticket. Andrea´s shawl är dock nästan färdig, det är bara den sista finishen kvar... Sen strumporna jag stickade i hemlighet blev nästan färdiga till sambons födelsedag... Tyvärr har jag tappat bort en av strumpstickorna... så nu ligger de på lite vänt :( Men snart nya tag! Och om en vecka är det semester!!

2 kommentarer:

  1. Självklart måste man ibland göra något annat, man kan ju inte sticka jämt! Kul med tennis! Men så tråkigt med din handled. Var rädd om dig! Vi grävde jord i trädgården en helg i höstas och det ledde till en mycket seg inflammation i armen:( Jag blev sjukskriven i 3 mån, det var hemskt. Det är först nu som jag börjar återhämta mig. Hoppas din handled snart läker!
    Kram Juliane

    SvaraRadera
  2. Ojoj... Kan det ta så illa... Mmm, får se till att vila tills den känns helt ok. Jag har tagit upp mitt bokläsarintresse så länge :) Lite skönt att göra något annat emellanåt...

    SvaraRadera