torsdag 25 augusti 2011

I´m back...

Haha.. kanske inte ska säga för mycket.. :) För nåt sticke har jag inte tagit upp än. Men lusten har kommit tillbaka och har idag ägnat en stund åt att surfa runt bland era fina bloggar.. Gud så massa fint ni gör, har en hel massa att ta igen nu känner jag!

Som sagt, det blev visst ett vääääldigt långt stickeuppehåll för mig. Det började nog när min bärbara lilla MacBook fick ett litet glas vatten över sig, med hjälp av min katt. Grrrr.... Det krånglade till mitt liv som bloggare i alla fall. Jag fortsatte att sticka ett tag, men sen kom massa annat kul emellan (det kanske kommer ett litet kortfattat inlägg senare om vad jag hållit hus och vad jag pysslat med under våren och sommaren). Lusten att sticka eller blogga har liksom inte funnits där heller... Jag är en sån människa, som bara kan göra saker som jag är sugen på. Kan liksom inte bara t ex bestämma att på lördag ska jag städa. Är jag inte sugen då.. så går det helt enkelt inte, jag får inget gjort..

Men så nu, idag, bara kom den över mig. Lusten.. att sticka eller virka. Vill nu bara hem och kolla mina garngömmor. Vet inte.. men tror faktiskt att känslan av höst har hjälpt till!

Tjohooo!
Hör snart av mig igen :)

1 kommentar:

  1. De där katterna kan ställa till det ibland. och så kommer de och är oemotståndliga sen, så man inte kan med att vara arg på dem.
    Välkommen tillbaka!

    SvaraRadera