lördag 19 november 2011

Katter + stickerskor ?

Är det en gemensam nämnare? Jag tycker i alla fall att det känns som att många av oss som stickar, har katter omkring sig. Och visst vill de vara med när man stickar.. Stryker sig längs benen, gosar med stickorna, leker med garnet och sitter och ligger gääärna på mönstrena. Är så mysigt, med det spinnande sällskapet. Sen att det blir lite katthår i stickningen, struntar i alla fall jag i.

Min katt heter Morris, för han har ett M i pannan. Att jag såg namnet (Philip Morris) på ett cigarettpaket i unga år, är jag ju inte så stolt över. I april fyller han 18 år.

Svara gärna på min fråga här intill, senast 26/11... Så får vi se hur vanligt det är med stickning och katter..6 kommentarer:

 1. De är ju så jäkla underbara! Hade två missar och jodå, katthår fanns i allt sticke :) Hittar fortfarande strån inkilade i maskorna.

  SvaraRadera
 2. Vilken söt katt!
  Mina katt hjälper också gärna till att sticka :-)
  Inget katthår i mitt sticke för min katt fäller inget

  SvaraRadera
 3. Två underbara katter coachar mig när jag stickar!

  SvaraRadera
 4. Här finns det 3 hjälpare...

  SvaraRadera
 5. Vilken fin kisse du har! Jag har en hjälpare som gärna tränger sig ner vid stickningen. Blir ofta problematiskt när jag använder ullgarn för han blir som tokig i garnet! :)

  SvaraRadera
 6. Jag vet att jag är sent ute, men jag tror du har rätt. Handarbete och katter hör ihop. Katt- och stickgenen verkar höra samman på nåt sätt.

  SvaraRadera