fredag 17 februari 2012

Beslutsångest

Jag lyckade bli färdig med båda "presenterna" i tid. Och nu kan jag inte välja. Den ena som är en enkel rätstickad tub med ett exklusivare garn och kanske mer användbar... Den andra en spetsstickad med ett vanligt Drops Alpaca, som ju har ju krävt liiite mer arbete. Det kluriga är att jag inte har riktig koll på vad mottagaren gillar, jag har inte träffat henne på typ 5 år.. Men jag tror jag vet vilken jag vill ge bort. Vilken tycker ni?

Blogginlägg om dom båda kommer snart..


6 kommentarer:

 1. oj, svårt!! väldigt fina båda två! Jag är ju själv väldigt svag för "exklusiva" garner och hade nog blivit gladast för den enkla tuben... Men du kanske ska utgå från vad du tror att mottagaren mest uppskattar, ditt enormt fina arbete och tid med spetssjalen eller det vackra garnet?! Båda är hur eller hur fantastiskt fina och väldigt fina presenter som innehåller både tanke, arbete och omsorg! :)

  SvaraRadera
 2. Båda är lika fina men på olika sätt. Den ena är tuff, den andra mer romantisk.

  SvaraRadera
 3. Håller med de bägge föregående talarna men jag hade nog gett bort sjalen(bara för att jag själv inte kan sticka spetsmönster så slår det alltid lite högre hos mig). Om inte annat så funkar den året runt....

  SvaraRadera
 4. Den ljusgråa! Lite mer elegant! / Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kan jag förstå att det inte är lätt att välja...Jag hade nog gått på hur pass modeintresserad mottagaren är oxå, är man lite mer modern aär det nog tuben men håller med mer jobb på den gråa..men du verkar ändå veta vilken du ger bort så det blir säkert bra , för de är väldigt vackra båda två!=)

   Radera
 5. Den tuffa och mysiga tuben skulle jag ge bort i present. Själv skulle jag nog uppskatta den grå spetsstickade mest, men det är ju för att jag är sticknörd själv, och vet precis vilken tid och möda som ligger bakom...

  SvaraRadera