måndag 14 maj 2012

Kärlek, träning och jobb..

Ja, det är ungefär det jag pysslat med på sista tiden... Umgåtts med min nya kärlek och emellanåt har det blivit lite löpning. Och som ni säkert förstått, och förmodligen märker här på bloggen, inte mycket till stickning.. 

Målet med min löpträning har ju varit Göteborgsvarvets halvmara. Den gick ju av stapeln i helgen och det är andra året i rad jag springer detta loppet. Denna gången kändes det mycket lättare.. Ja, och det märktes också på tiden, sprang 6 minuter bättre än senast, trots lite sämre träning. Jag lyckades springa hela varvet och hade dessutom ork kvar att spurta in i mål. Det är ett sånt lyckorus att komma i mål med en halvmara i benen.

Två nöjda tjejer efter loppet, jag och min kollega Linda.Långa köer till toaletterna...
Men men, jag stickar i alla fall några varv då och då, på min bolero. Jag stickar den i Färgkrafts Softblend G1, i den underbart härliga gröna färgen "Smaragd". Snart hoppas jag att mer tid och inspiriation kommer till fler kuliga stick- och virkprojekt...

1 kommentar:

  1. Jag gjorde för några år sedan Tjejklassikern, så jag kan förstå din känsla. Den är helt obeskrivbar när man som vanlig motionär (och jag knappt ens det) går i mål och har lyckats. Det är stort. Grattis till din insats.

    SvaraRadera