torsdag 11 mars 2010

Blivit med katt igen


Fick tillbaka min gosiga gamla (16år) kisse idag. Han har varit hos mina barns pappa sen i julas. Såå mysigt att ha honom tillbaka och han fann sin plats i soffan direkt..

Igår var det kurs i Magic Loop. Hmmm, pilligt, svårt men kul... Tyvärr strulade det mest för mig, även om jag förstod hur det ska gå till. Så tyvärr fick jag ingen provbit med mig hem att fota och kunna visa upp. Jag började på ett par pulsvärmare, men på nåt sätt så vred jag hela arbetet, så det vara bara att riva upp :(. Sen åkte jag hem för att fortsätta att sticka en stund på min Swallowtail innan det var dags för sängen, men ack så fel det blev. Har nog stickat bakåt, kliat mig i håret och funderat över vad som var fel i flera timmar idag. MEN.. jag tror faktiskt att jag är på banan igen, dock med någon maska för mycket på varvet, som jag tänkte fixa till strax.

4 kommentarer:

 1. Var lite sugen på den där kursen, men det är ju en bit att åka så det fick vara. Idag har jag hittat en film på nätet som visar just magic loop! Bra va! Ska sätta mig med den någon dag när jag har lugn och ro omkring mig. Hoppas du lyckas med dina pulsvärmare!
  Juliane

  SvaraRadera
 2. Lite klurigt vad det allt, men när man väl kommer på det är det ju suveränt, att man t o m kan göra två saker samtidigt på stickorna..
  Ja, internet är såå bra till mycket! Men kan lära sig det mesta.. Det roliga med "verkliga" kurser är att man får träffa lite nytt folk bara :)

  SvaraRadera
 3. ååh vilken underbart vacker kisse:-))
  klurigt med magic loop.. jag upptäckte den kvällen att jag MÅSTE skaffa mej nya glasögon. Shit. Såg inte att hjälpa till, hm.
  Nu är de på gång iaf, de nya.

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är han söt... Gammal kisse som mest går runt och spinner eller sover sig igenom dagarna.
  Tyvärr har det inte blivit nåt mer magic loop för mig än det på kursen. Får ge mig på nåt projekt snart så jag får in rätta knycket och inte glömmer.
  Mmm, lurigt med synen kan jag tänka mig när den ändrar sig..

  SvaraRadera