onsdag 24 mars 2010

Träning + Stickning = ??

Jag är en sådan som när jag väl ger mig in i något så gör jag det till 110%. Tidigare i höstas (ja, innan jag började sticka då) tränade jag som en idiot (!). Minst 5-6 ggr i veckan. Jag gjorde det innan jobbet, på lunchen, cyklade eller gick ibland till jobbet, jag åt bra mat, läste bloggar om träning, bloggade själv och anlitade en PT...

MEN, sen började jag sticka.. ja, och såklart så har jag ju då gjort det heeeela tiden. Innan jobbet, på lunchen, på kvällarna, jag läser bloggar, börjar blogga själv och går kurser för att lära mig mer.

Så NU, tänkte jag kombinera detta.. hur nu det ska gå?? Men jag har tyvärr inte kommit på nån träningsform där man kan sticka och träna samtidigt än :) Man kanske kan köra lite 50/50 eller nåt. Igår morse hade jag i alla fall träff med min PT för att sätta igång mig igen och idag blev det minsann spinning vid 06.30 innan jobbet!

Men men, nu är det lunch och då blir det lite STICKNING...

4 kommentarer:

 1. Säg till om du kommer på nåt där man kan sticka o träna samtidigt.
  Jag offrar sticktid på att ut o springa. Men ju fortare jag springer, ju fortare kommer jag hem o kan sticka...?

  SvaraRadera
 2. Haha.. Ja, det lovar jag... Men ha inga stora förhoppningar :) Grejen med träning är ju att man svettas och rör sig liksom. Man kan väl säga det omvända om stickning..
  Ja, och ju oftare du du springer desto snabbare går det ju också..

  SvaraRadera
 3. Hihi, ja, det där har jag också funderat på. Har tyvärr inte kommit på nån lösning ännu. Promenader med hunden är min räddning!

  SvaraRadera
 4. Ja, ibland önskar jag också att jag hade en hund som tvingade mig ut..

  SvaraRadera