tisdag 13 april 2010

Bläää....

... vad ska jag göra. Jag är i valet och kvalet om jag ska riva upp min Ishbel (ravelrylänk) och kanske göra ränder eller nåt med garnet som ligger bakom sjalen här i bilden. Eller kanske bara en rand i det gråa och sen själva spetskanten i det också. Jag kan inte riktigt förklara vad det är som stör mig, men egentligen är jag inget fan av garn med så här "brokigt mönster". Jag tyckte färgerna såg så härliga ut ihop när jag såg härvan, men ihopstickade känns det inte alls bra, det känns skitigt på nåt sätt. Gör jag ränder så syns kanske inte brokigheten. Äsch, jag vet inte.. Please, säg vad jag ska göra!

Det är ju så tråkigt att riva upp, när man lagt typ 5-6 timmar på den redan... Men det är ju en viss poäng att man blir nöjd med slutresultatet, annars är ju tiden helt bortkastad till slut ändå..

2 kommentarer:

  1. förstår vad du menar. tråkigt att repa upp många timmars arbete, men är nästan alltid värt det i slutändan om man ändå inte kommer att vara nöjd. Tror att det kommer bli fint att göra med ränder i ett annat helfärgat garn så kommer det ge en lite lugnare effekt och kanske ger ditt alldeles fantastiskt fina färgade garn mer rättvisa! Kolla in Andrea's shawl på ravelry (länk finns på min blogg) där det finns exempel på flera sjalar där man varvat färgat och mönstrat garn! Superfina! Lycka till! :)

    SvaraRadera
  2. Tack snälla för tipset. Vad fin din Andrea´s shawl blev, trots att den kanske blev lite liten... Randigt är ju så fint! Den får nog hamna på min att göra lista.
    Nu har jag testat och trixat men är inte 100% nöjd ändå, men det blir bättre i alla fall.. får se hur det slutar :-)

    SvaraRadera