fredag 2 april 2010

Nästa projekt...

..blir en tröja i en blandning av Lin och bomull. Köpte mönster och garn på Strikk senast var i Göteborg. Nu kommer jag vara jättetråkig och sorry för det, men jag bara måste nämna det.. Strikk är en jättemysig affär med bra hemsida med många fina mönster och så... MEN.. om man är nybörjare och inte har full koll på allt (vilket jag bara kan uttala mig om), så är det ingen höjdarbutik. Man får verkligen känslan av att de vill "sätta dit" en nybörjare som mig. Kaxiga och ointresserade av att hjälpa till var de också.

I alla fall... bakstycket är färdigt, fickan likaså och nu har jag lagt upp för en arm. Vet inte om det är svårare att sticka i lin, men jag tycker det blir ojämnt och maskorna känns som de vrider sig åt lite olika håll... Varför? Nån som vet?


1 kommentar:

  1. Jag känner att jag vill ge dej kommentaren att lin är sånt så det lever lite ett eget busliv, och kan streta lite. Dock brukar det foga sej, och bli snyggare med tiden. Även i stickat skick. Framför allt efter tvätt. Kan alltså se "jämnare" ut efter tvätt. Misströsta inte! Lin är ett sånt läckert material.

    SvaraRadera