tisdag 4 januari 2011

Inventering

Så här i början på året tyckte jag det kunde passa bra med en liten överblick över vad som finns i garnlådan och även i alla påsar runt om i lägenheten. Hmm, ja, vad ska man säga... Borde väl kunna göra nåt av allt detta i alla fall. Men varenda gång jag kommer på nåt nytt projekt, så är det bums till garnaffären för att handla nytt. Borde verkligen jobba ner högen lite först :)

Mina UFO:n 
Ja, det blev även en liten titt bland mina UFO:n. Nedan ser ni bild och lite beskrivning på vad det var/är tänkt att bli. Slätstickad tröja i Drops Alpaca och Vivaldi. 
Alldeles för tråkig och enformig stickning. Men som ni ser, i stort sett ena stycket färdigt...

Långa lösarmar
Vet egentligen inte varför jag inte kommit längre med dessa, det gick ju fort och lite varierande med ränderna.. men förmodligen kom nåt roligare emellan..

Mycket enformig, men kan se slutresultatet framför mig. En kul och annorlunda sjal..

Filt med mormorsränder
Här la jag ner, när jag inte riktigt blev nöjd med färgerna i ränderna. Hmm.. kanske repa upp och börja om..

Bussarong i lin och bomull
Herregud, jag har ju bara framstycket kvar och sen monteringen. Hur svårt kan det vara!! Denna ska jag göra klart. Så är det bara. Och det snart.

6 kommentarer:

 1. Man kan aldrig ha för mkt garn =) Försöker med sticka av lite, men de hamnar ändå mkt nytt i lådorna. Gillar tofflorna i förra inlägger, söta & de ser så goá ut! God forts på nya året, må gott!

  SvaraRadera
 2. hej håller med, men min samling räknades nog till 3 flyttlådor i senaste flytten. Visst är det svårt att göra klart, lycka till!

  SvaraRadera
 3. Skönt man inte är ensam...!

  SvaraRadera
 4. Man känner sig så rik med mycket garn i gömmorna! Jag skulle ha gjort en inventering jag också, men törs inte när gubben är hemma! Han skulle få dåndimpen om han såg allt mitt garn! Jag är nog vad man kan kalla en garnshoppaholic!

  SvaraRadera
 5. Härligt att höra att vi har alla samma "problem" :-)

  SvaraRadera
 6. Inspirerande iaf att bara ösa ut sparade påsar och projekt ur sina gömmor! har fyllt på förråden lite genom att ärva en av mammas väninnor; håller på att försöka klura ut vad man kan sticka av Rya-garn t ex. Det är vackert och grovt men mycket stickigare än alla mjuka gosiga merinovarianter som jag brukar fastna för på Umbra.
  Gott nytt år! Ses säkert snart på stick-café!
  Signe Stick

  SvaraRadera