söndag 23 januari 2011

Nybliven LCHF:are

Ja, nu är det dags att ta tag i de där 5 kg som jag gått upp senaste 2 månaderna. Tränade väldigt hårt i höstas vilket förmodligen tog ut sin rätt. Jag fick nån slags inflammation eller nåt, vid typ höftböjar-muskeln. Så när det onda kom, slutade jag träna och började istället frossa i mat. Jag slutade visst tänka helt på vad jag stoppade i mig. Hade ett sug efter att tugga på nåt hela tiden.. Har en kropp och ämnesomsättning som inte klarar att jag struntar i vad jag sätter i mig.

Ja, så kände jag för att köra denna varianten och utesluta kolhydrater helt, så gott det går i alla fall. Det ska ju även påverka blodsockret så man får ett minskat sug på att äta. Började för ungefär en vecka sen och är faktiskt minus 2 kg sen dess.. OCH får jag en hook på något, så gör jag det till 100% ja helst 150% :) Nästintill besatt, som med stickningen. Så hur ska detta gå, stickning, äta rätt och träna...
Nu är kylen och frysen fyllda med bacon, ägg, grädde, creme fraiche, ostar, sallad och en massa annat gott. MUMS som Maria Montazami skulle sagt..

Köpte denna boken förra veckan för att komma igång och har hittat sååå mycket gott i den. Här är en länk där man kan läsa mer om boken och även få provläsa lite ur den.


Dagens frukost: Turkisk yoghurt, med hallon och blåbär, linfrön,
linfröolja, ett kokt ägg och snodde åt en skiva bacon av sonen.

5 kommentarer:

 1. Spännande! Det var därför jag gick över till lchf, för att slippa det där ständiga suget. Sen att det är så mycket godare med fet mat är ju inte tråkigt alls... ;)

  SvaraRadera
 2. Tack för boktips! Känner igen mig på pricken i din beskrivning över att man går in i något till 150% . För mig blir därför stickning och viktminskning/träning en mycket svår kombination!

  SvaraRadera
 3. LCHF är verkligen bra och en livsstil. Har ätit det i 3½ år och det är fortfarande lika gott och smidigt. Blodsockret i balans och inte alls samma sug som tidigare.
  Blir däremot sugen på att kolla upp den där boken för att få lite nya infallsvinklar.

  SvaraRadera
 4. Ja, jag brukar försöka få till lite stickning innan jobbet el på lunchen om jag vet det ska bli träning på kvällen. Eller tvärtom :)

  Åhh, vad roligt med lite fler som är nöjda. Är så taggad på detta nu..
  Jag har redan gjort 5 recept utifrån boken som varit i min ägo 5 dagar... I ugnen just nu finns "färskostbröd" typ oopsies. Tänkte prova ha dom som pizzadeg till middagen ikväll.
  Jag lägger till en länk i mitt inlägg, där går det att läsa mer om boken och även provläsa lite ur den.

  SvaraRadera 5. vitality male enhancement review and super male vitality size true male vitality super male vitality full stomach alex jones male vitality strip infowars super male vitality ad super male vitality healing alex jone super male vitality super male vitality infowars meme super male vitality lee ann mcadoo alex jones taking male vitality male sexual vitality tonic This male prosperity enhancer has benefits like it assembles essentialness and augmentations in magnetism. This supplement has an also favored outlook of extending the traverse, size, and hardness of your erection with a more grounded sexual drive. Instructions to utilize Vitality RX
  http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/

  SvaraRadera