lördag 22 oktober 2011

Min stickhörna..

..ser för tillfället ut så här.. Och jag bjuder på att visa upp min slarviga och framförallt lata sida. Mönster, garn, stickor, hörlurar, virkade grytlappar, böcker, tygstuvar, pennor, halvfärdiga projekt – allt i en enda salig röra. Inte konstigt att det ibland hittas sönderbrutna (läs söndersuttna) trästickor i soffan.. Min stickhörna är inte inspirerande eller mysigt överhuvudtaget just nu. Men ändå, är det här jag oftast sitter på kvällarna, i oordningen. Här ska sorteras och städas.6 kommentarer:

 1. Bloggvärlden är fantastisk! När ens vanliga (läs: icke handarbetande)vänner inte förstår garnlycka/mani överhuvudtaget, så finns vi/ni likasinnade här för varann! Och förstår!
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Tycker att ditt hörn är underbart kreativt

  SvaraRadera
 3. Oj! Ser nästan exakt lika ut i min soffhörna också! Har några garnkorgar istället för kassar. Annars ingen direkt skillnad! / Annika

  SvaraRadera
 4. Sååå skönt att se att det inte bara är jag som har ett sånt soffhörn och garnkassar... Själv har jag ägnat halva dagen åt att städa upp bland mina projekt och garnsamlingar! Så nu är det så fint så fint igen och kreativiteten kan flöda fritt igen!

  SvaraRadera
 5. Tycker det ser mysigt ut! Annika

  SvaraRadera
 6. Vad skönt att se din härligt slarviga och kreativa hörna. Skönt att vi är flera som har det likadant. Å även om jag har 5 projekt som inte är avslutade tänker jag hela tiden på nya saker att sticka och virka. Skönt att vi förstår varandra.

  SvaraRadera