tisdag 25 oktober 2011

Stickhörnan igen

Måste visa bilder på min uppstädade stickhörna. Så himlans skönt. (Att jag har fullt med stryktvätt på den sidan av soffan som inte syns, tänker jag inte berätta.)

Min katt Morris har redan hittat en ny ledig plats.

Fick lite energi till att sortera upp mitt garn också. Har en hel del kan jag konstatera. (Den svarta boxen vid soffan är också full...)

PS. Usch, vad jag tycker det är tråkigt att ta bilder på kvällstid denna delen av året. Är såå svårt att redigera i efterhand också. Fast kan ju bero på skit bakom kameran också..

4 kommentarer:

 1. Så fint kan det se ut hemma hos mig också, men jag förstår inte vad som sedan händer. Det verkar som garnnystanen flyttar på sig själva och lägger sig där dom låg förut...

  SvaraRadera
 2. Haha.. Ja, så här kommer det inte se ut så himlans länge till hos mig heller.. Men skönt en liten stund i alla fall.. :)

  SvaraRadera
 3. Gillar din stickhörna med gosekatten!
  Alla mina garner tar mer och mer plats. Förvarar dem nu i två Billyhyllor från IKEA med glasdörrar. Nu kan jag äntligen se vad jag har för garner i mtt lager. Måste erkänna att jag har garn så att det räcker till min 100års dag :)

  SvaraRadera
 4. Haha.. ja, vi garnberoende är nog ett eget litet släkte... Själv kom jag hem med ytterligare en liten påse idag.. IGEN...
  Jag skulle också vilja ha ett fint skåp med mina garner, så man kan sitta i soffan i lugn och ro och planera alla kommande projekt :)

  SvaraRadera