fredag 28 oktober 2011

Teknikfreak...

som man är.. så är det så gött att ha en 4S i sin ägo idag.
Får se om det blir nåt stickande överhuvudtaget i helgen :) Ska jobba på de sista varven på min Shetland Triangle Shawl i alla fall. Lite hockey, handboll och middag hos föräldrarna blir det också..

Trevlig helg på er!


5 kommentarer:

 1. avis.... lever fortfarande på min 3G (dvs inte ens 3GS), men den börjar verkligen sjunga på sista versen... Ser fram emot utvärdering!

  SvaraRadera
 2. Det var precis den som fick gå i graven för mig nu... himlans seg mot slutet. Återkommer med utvärdering :)

  SvaraRadera
 3. Hallå, jag njuter verkligen av din inspirerande blogg. Kul att du nämner din nys iphone, jag är i valet o kvalet att köpa en jag också. Du som är teknikgalen kanske kan ge ett råd på vägen, vet inte om jag ska ha en iphone4 eller den som du köpt. Eller någon annan, har inte haft en android förut. Nu känner jag att behovet av att ha spotify och kunna lyssna på böcker gör att jag behöver den. Vilken tycker du kan vara tillräcklig för en nybörjare...Märkligt att jag ställer den här frågan på min favorit blogg när det gäller stickning/Annika

  SvaraRadera
 4. Nejdå inte märkligt alls. Hmm, svårt att rekommendera något när jag inte riktigt vet vad du är ute efter. Haha, jag är en sån, som helst vill ha det senaste hela tiden och det är bara Apple som gäller för mig :). Jag använder spotify i den, lyssnar rätt mycket på musik.. Jag lyssnar även en del på ljudböcker. Man kan ju ha den till allt, kalender, surfa, kolla mail, kolla på film, spela spel, ta kort. Ja, kameran är helt grym i denna versionen (för att vara en "telefon". Filmar i HD och 8 Megapixlar-kamera. Så allt beror egentligen på hur mycket pengar du vill lägga och om du tror du kommer utnyttja alla features. Du kan läsa mer om telefonen här: http://www.apple.com/se/iphone/. Oavsett om du väljer 4 eller 4S kommer du bli supernöjd. Lycka till med ditt val! Och förresten, blir jätteglad att höra att du gillar min blogg!

  SvaraRadera
 5. Hallå igen. Tack för ditt svar. Jag tror jag inte kan låta bli att slå till på en 4S, tror jag ångrar mig annars..../Annika

  SvaraRadera