torsdag 12 augusti 2010

Sommarläsning

Här är en bok jag lyckats plöja igenom under semestern... mellan alla varven av stickning och sommarens aktiviteter. "Paganinikontraktet" av Lars Kepler. Mycket bra! Fastnade otroligt för hans (deras) första bok, "Hypnotisören". Innan förra sommaren trodde jag inte att jag gillade deckare överhuvudtaget, hade aldrig läst någon tidigare. Men sen sa ju alla att Stieg Larssons trilogi var så himla bra och att jag säkert skulle tycka om dom ändå. Jag trodde att jag var ett undantag som inte skulle gilla dom! Men Nej!!! Jag sträckläste alla tre under några veckor! Så därför har det bara rullat på med deckare och så klart nån härlig kärlekshistoria emellanåt också :). Men så värst många har det visserligen inte blivit sen jag började sticka i höstas..

2 kommentarer:

  1. oh, vad säjs om en bokbytarklubb?
    jag har tusen och åter tusen (känns det som) deckare som väntar på någon läsare. Och jag lånar GÄRNA denna du just läst..

    SvaraRadera
  2. Ja, det kanske vore nåt.. nästa stickcafé kanske. Man stickar och byter böcker :) Ska försöka komma ihåg att ta med boken till Umbra nästa gång jag kommer...

    SvaraRadera